كارخانه چايسازي سبزينه گيلان
كارخانه چايسازي سبزينه گيلان-چاي معركه واقع در فـوشه شهرستان فومن
روستای فوشه با چشم اندازهای زیبا منطقه ای مناسب برای جذب گردشگر
روستای فوشه در جنوب غربی شهرستان فومن و یکی از روستاهای همجوار قلعه رودخان در مختصات جغرافیایی 49درجه و6دقیقه و31ثانیه تا 49درجه و17دقیقه طول شرقی ودر 37درجه تا 37درجه و7دقیقه و27ثانیه عرض شمالی قرار گرفته ودارای مساحت 82 کیلومتر مربع میباشد از جنوب وجنوب غربی وغرب به جنگلها وارتفاعات وکوهستانهای زیبا واز شرق وشمال شرقی به روستاهای حیدر الات وقلعه رودخان منتهی میشود
این روستا با توجه به پراکنده بودن خانه های روستایی تقریبا شبهه یک روستا ی خطی میباشد که رودخانه یا دره دائمی این حوضه آبخیز روستا را تقریبا به دو قسمت شمالی وجنوبی تقسیم نموده است که مناطق مسکونی در دو طرف رودخانه بصورت پراکنده وخطی استقرار یافته اند اختلاف ارتفاع نسبت به سطح دریا در نقطه خروجی رودخانه 175متر و درمناطق مسکونی بالا دست 370متر بوده وبلندترین ارتفاعات این روستا تا2800متر نیز میرسد
روستای فوشه از ابتدای ورودی تا انتها وجایی که دیگر مناطق مسکونی وجود ندارد با داشتن تراسهای رودخانه ای در دوطرف رودخانه وهمچنین تراسهای یخچالی به جای مانده از گذشته دارای چشم انداز های بسیا زیبا میباشد که اخیرا تعداد زیادی گردشگر را به خود جذب نموده است وجود پوشش گیاهی وجنگلهای بکر در ارتفاعات قسمت جنوبی شمالی وغربی وهمچنین باغهای چای در دامنه ها بر جذابیت این روستا افزوده است.

این روستا بیش از 200 خانوار جمعیت دارد که شغل اکثر مردم چایکاری میباشد در کنار چایکاری تعدادی شالیکار ودامدار نیز هستند فاصله روستا تا دهستان گوراب پس 10 کیلو متر وتا شهرستا ن فومن 22 کیلومتر میباشد.

روستای فوشه دارای محله های کوچکی ازورودی به نامهای جراویر –مشه-سله-نظرآلات –توت باغ- عبدالله روبار- اسپی سیکین –فوشه –لیلی سرا-شاویزن-خرنش للکی پرده سر –ولی نایه-بوده که هر کدام از این محلات دارای زیبای خاص خودشان میباشند.
خارج از این محلات مناطقی را که میتوان برای گردشگری از آن استفاده نمود عبارتند از تراسهای رودخانه ای از ابتدا تا انتهای روستا ودر دو قسمت رودخانه وحتی مناطق مرتفع تر وجود دارند.آبگیرهای شنا وپر آب که در فصل تابستان برای شنا از آنها استفاده میشود – وجود جنگلهای بکر ودیدنی در حاشیه رودخانه ها و مناطقی در نقاط مرتفع کنار رودخانه وجنگل ومرتع به نامهای دریا لات –کله ما سون –ریحانه –شهرگاه –آقا شیخ جمال که بقعه ای است در دل جنگلهای بکر فوشه ودر کنار تراس رودخانه ای که درختان شمشاد آن را احاطه کرده اند که هم زیارتی است وهم محیط بسیار زیبایی برای کوهپیمایی عمومی است.
و بعد از آن انار دشته واسکاسون ولیسندی وسپس غار خون فوشه که در ارتفاع 900متری از سطح دریا قرار دارد غار خون فوشه با دهلیز ها ودالان های متعدد در قلب جنگلهای زیبای فوشه قرار گرفته که اخیرا نیز توسط نگارنده در ثبت غارهای ایران ثبت گردیده است.
وبعد از این غار ارتفاعات خون –برنا –دایلسر –دزد بن –مناره کل –تیکاو- از مناطق بسیار زیبا هستند که برای کوهنوردی وصعود های ورزشی مناسبند. فوشه با توجه به خطی بودن و رودخانه پر آب ودائمی که دارد ووجود مناطقی که نام برده شد می تواند منطقه بسیار مناسبی برای جذب گردشگر در فصول مختلف باشد.
بهرحال زیبایی این روستا وصف ناپذیر است که در آینده نزدیک یکی از قطب های گردشگری فومن محسوب خواهد شد.
بهرحال زیبایی این روستا وصف ناپذیر است که در آینده نزدیک یکی از قطب های گردشگری فومن محسوب خواهد شد.
كارخانه چايسازي و بسته بندي سبزينه گيلان با نام تجاری معركه همچون نگيني درخشان در اين ديار تاريخي و طبيعت بكر نظر بازديد كنندگان را به خود جلب مي نمايد.
اراضی کشت چای کشور در سال 1379 از 34000 هکتار کنونی با تغییر کاربری و رها سازی به 18000 هکتارتقلیل یافته است اما این وضعیت در اقلیم ها و مناطق چای خیز گیلان و مازندران برحسب موقعیت تغییرات اساسی داشته که در برخی از استان ها و شهرستان ها به دلیل نزدیکی باغات چای به شهرها و مناطق مسکونی کم و زیاد می گردد. در غرب استان گیلان، شهرستان های فومن و شفت که باغات چای به مراتب مکانیزه تر و جوان تر از سایر مناطق چای خیز می باشد و از نظر کمیت و کیفیت با مناطق دیگر متمایز است. این واحد چایسازی و بسته بندی سبزینه گیلان در غرب استان گیلان حوزه استراتژیک و توریستی قلعه رودخان و در روستای زیبا و چشم نواز فوشه واقع شده است. با زیر کشت داشتن /////هکتار باغات در فوشه و مناطق نزدیک به واحد تولیدی، چای نسبتا ارگانیک به علت تک محصول بودن و دامدار بودن و آب و هوای مطلوب برای رشد بوته های چای به مصرف کننده ارائه می دهد. این واحد چایسازی حدود 2500 چایکار را تحت پوشش دارد و تعداد 250 نفر پرسنل مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند.